We are now nearing the end of our extension at Oxland House and third project for this client. This has been beautifully designed to match the needs of our clients family and to harmonise with the house we previously worked on.

The extension has been completed to a very high finish with a superior delabole slate roof and traditional stone wall finish, skilfully crafted by the team. The building tailors to the clients eco-friendly lifestyle, incorporating solar panels into the roof and a heat recovery ventilation system, housed in a separate larch timber plant room.

It is just the high spec internal works of the property to complete, which we will add photos of shortly.

A big thank you to our project manager Mark and the team for their hard-work and dedication throughout the project, especially in the harsh weather conditions recently!